Bedankt voor je geweldige inzet en enthousiasme! Mama en ik hebben ontzettend genoten van de gezellige pasbeurten, ik zal ze missen!!! Mijn droomjurk werd met elke pas meer werkelijkheid… dank je wel.

Mirella

Telkens als ik de foto’s zie of de video bekijk, ben ik weer ontzettend blij dat  jij mijn trouwjurk hebt gemaakt. Het is mijn ‘droomjurk’ en ik vind deze jurk nog steeds de mooiste en de mooist gemaakte trouwjurk ooit.

Veel liefs, Gerda  en Frank

Ik wilde je nog laten zien hoe mijn jurk stond op mijn huwelijk in oktober. Ik vond het geweldig om te dragen en kijk met veel plezier terug naar de foto’s. ECHT een jurk “voor mij” gemaakt!
Dank je wel voor je hulp, advies, en vooral: my favorite dress!!!

Liefs, Fareeda

Bedankt voor de prachtige bruidsjurk die je voor mij gemaakt hebt! Zelfs met wilde danspassen bleef-ie goed zitten. Mijn jurk was een groot succes, wel 80 opmerkingen over m’n decolleté gehad!...

Groeten van Nathalie en Rutger

De jurk was fantastisch!! Hij zat de hele dag als gegoten en vooral de bruidskindjes vonden de ‘toef’ super. Jeroen vond hem schitterend net als alle anderen! Nogmaals dank voor het maken van mijn ideale jurk!! …Het topje heb ik ook al zo gedragen...!

Groetjes Birgit en Jeroen 

We hadden een fantastische trouwdag. De jurk was een groot succes! Met mijn ‘zes maanden buikje’ zag ik er oogverblindend uit. Iedereen was onder de indruk van alle ‘bling – bling’.

Dank + groeten, Ottolie en Martijn

Nagenietend van een onvergetelijke dag en een waanzinnige reis van vier weken om de wereld wil ik je heel hartelijk bedanken voor al je inzet, naald en draad en de gezelligheid!

Heel veel liefs van Elisabeth en Lorenzo

Mijn jurk was geweldig, je hebt echt superwerk geleverd. Mijn ‘vier maanden buikje’ heb je uitstekend gecamoufleerd, waardoor ons ‘nieuwtje’ insloeg als een bom. Ik ben je eeuwig dankbaar voor mijn prachtige jurk.

Liefs, Valerie en Guus