Wilt u een handgemaakte, speciaal voor u ontworpen bruidsjapon die tot in de kleinste details is aangepast aan uw persoonlijke wensen? Uitgevoerd in kwalitatief hoogwaardige zijde in de kleur van uw voorkeur?  Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

In onze privésalon helpen wij u in een ontspannen sfeer een keuze te maken uit stijl, stof en snit. We laten u een aantal voorbeeldjaponnen, -rokken, -tops en -jasjes uit onze uitgebreide collectie passen die onderling goed met elkaar te combineren zijn. Zo kunt u zelf beoordelen of de bruidsjapon die u voor ogen heeft ook daadwerkelijk bij uw persoonlijkheid past. Met uw inbreng en onze creativiteit en vakkennis bepalen we vervolgens samen het definitieve ontwerp.

Omdat een ambachtelijk gemaakte bruidsjapon veel tijd en aandacht vergt, zijn er vier passessies nodig om tot het uiteindelijke resultaat te komen. Dankzij deze zorgvuldige werkwijze kunt u ervan op aan dat u een bruidsjapon krijgt die uw verwachtingen overtreft. Een japon die heerlijk zit, fantastisch oogt en alom bewonderd zal worden.